De Twee Blauwe Monsters van Husqvarna

De Twee Blauwe Monsters van Husqvarna

De Twee Blauwe Monsters van Husqvarna

De MC5 en LC6

Ga op het avontuur aan met de nieuwste toevoegingen aan indrukwekkende familie van Husqvarna |EMTB's- de MC5 en LC6 mountainbikes. Ontworpen voor rijders die snakken naar de perfecte combinatie van precisie, prestatie en stijl, zullen deze twee modellen je off-road ervaring herdefiniëren.

Husqvarna MC5: Overwin Elke Piek

Maak kennis met de MC5, een meesterwerk van techniek op maat gemaakt voor degenen die de ultieme overwinning zoeken op de bergpaden. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken die de MC5 doen opvallen:

  1. Lichtgewicht Behendigheid: De MC5 pronkt met een lichtgewicht frame gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een wendbare bediening en ongeëvenaarde behendigheid op de meest uitdagende terreinen.
  2. Responsieve Ophanging: Uitgerust met geavanceerde ophangingstechnologie, absorbeert de MC5 moeiteloos schokken en hobbels, waardoor een soepele en gecontroleerde rit mogelijk is, zelfs op de ruigste paden.
  3. Precieze Versnellingswisseling: Een naadloze ervaring van versnellingen is gegarandeerd met het hoogwaardige transmissiesysteem van de MC5. Of je nu steile hellingen beklimt of razendsnel afdaalt, verwacht precisie bij elke pedaalslag.
  4. Duurzame Constructie: Gebouwd om de ontberingen van off-road avonturen te weerstaan, garandeert de robuuste constructie van de MC5 duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor het je vertrouwde metgezel wordt voor talloze trails in de toekomst.

Klaar om de bergen te veroveren? De Husqvarna MC5 is de partner waarop je hebt gewacht.

Husqvarna LC6: Ontketen de Kracht

Voor rijders die streven naar de perfecte balans tussen kracht en controle, is de LC6 een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Hier is waarom de LC6 misschien wel de meest geschikte EMTB is voor de Nederlandse MTB Routes.

  1. Hoogwaardige Motor: De LC6 is net als de MC5 uitgerust met een krachtige en efficiënte motor die een adrenaline-pompende rit levert. Overwin steile beklimmingen en domineer afdalingen met de indrukwekkende kracht van de LC6.
  2. Veelzijdige Terreinbeheersing: Of je nu rotsachtige paden navigeert of door beboste paden cruiset, het veelzijdige ontwerp en de robuuste banden van de LC6 zorgen voor een zelfverzekerde en stabiele rit over diverse terreinen.
  3. Aanpasbare Rijervaring: Pas je rit aan tot in de perfectie met de aanpasbare functies van de LC6. Van ophangingsinstellingen tot stuurposities, de LC6 stelt rijders in staat om hun ervaring te personaliseren voor optimaal comfort en prestaties.
  4. Stijlvol Design: Naast zijn uitstekende prestaties trekt de LC6 de aandacht met zijn strakke ontwerp en oog voor detail. Rijd met stijl terwijl je hoofden doet draaien op de paden.

Klaar om de kracht binnenin te ontketenen? De Husqvarna LC6 is jouw ticket naar een opwindende mountainbike-ervaring.

Conclusie: Kies je Avontuur

Of je nu wordt aangetrokken door de behendigheid van de MC5 of de rauwe kracht van de LC6, het mountainbike-aanbod van Husqvarna biedt een avontuur voor elke rijder. Verhef je off-road ervaring met deze uitzonderlijke EMTB modellen en laat de bergen jouw speeltuin worden.

Onze voorraad Husqvarna's is onlangs aangevuld met een nieuwe MC5 en LC6. Twee verschillende fietsen, beide in een prachtige kleur blauw.
Wil je testrijden? Stuur dan even een appje!

Vanaf nu te zien bij Offroad Centre Schoorl en Perima in Ermelo.

No items found.