We zijn er weer voor je!

Werk aan je fitheid en weerstand op de MTB

We zijn er weer!

De winkels mogen weer (een beetje) open, op een speciale manier. Nu lijkt die “speciale manier” gelukkig nogal op onze normale werkwijze: Je reserveert een fiets en komt die dan op het afgesproken tijdstip bij ons ophalen. We hebben bewezen dat we dat kunnen, dus dat gaan we nu ook weer doen.

Heerlijk dat we onze diensten weer kunnen aanbieden!
 

Nog niet al onze diensten weliswaar, maar het begin is er. We kiezen ervoor dat we de reservering volgens de regels minimaal 4 uur van tevoren binnen willen hebben. Dat betekent dat als je ’s ochtends wilt fietsen je uiterlijk de avond ervoor om 18:00 uur bij ons een fiets hebt gereserveerd.
Voor de middag reserveren kan natuurlijk ook, dan kun je proberen of het ’s ochtends nog lukt. Houdt er rekening mee dat het steeds beter weer is, met de lente op komst. Meer mensen zullen een fiets willen reserveren en nog steeds geldt: Wie het eerst komt is het eerst aan de beurt.

Omdat je momenteel maar met maximaal 2 volwassenen buiten mag fietsen en we ook niet meer mensen per tijdsblok mogen ontvangen, kun je ook maar maximaal 2 fietsen reserveren die je dan tegelijkertijd ophaalt. Je krijgt van ons, zoveel mogelijk in overleg, een tijdslot van een kwartier om je fiets(en) op te halen, liefst aan het begin van dat tijdslot. Daarmee verminderen we de kans op contact met anderen en voorkomen we zoveel mogelijk een besmetting.

Net iets ingewikkelder dan gewoon. Na afloop van je rit bij ons douchen en een overheerlijke punt appelgebak en kop koffie nuttigen zit er nog even niet in, maar het belangrijkste is er. Lekker fietsen door de duinen.
(voor die koffie en appelgebak kun je overigens prima bij onze overburen terecht)

orc_geopend00_fb orc_geopend00_fb