Wat een start!

Met trots openden wij op 1 februari 2020 ons Off Road Centre! Vol plannen, dromen en ambities. En wat een start is het geworden. 

 

In maart werden we geconfronteerd met zakelijke uitdagingen, maar ook persoonlijke tegenslagen. Een iets andere start dan waar we op hadden gehoopt en alle plannen konden voor onbepaalde tijd in de koelkast. Helaas liggen ze daar nog steeds, maar gelukkig blijken ze lang houdbaar.

 

In de eerste lockdown bleek onder andere mountainbiken in Schoorl dé manier om zowel fysiek als mentaal te ontspannen. Jullie wisten ons gelukkig goed te vinden, maar de anderhalvemeter- samenleving zat nog niet in ieders systeem. Het was gewoonweg te druk in het bos en onze verhuur. Samen met onze collega verhuurders in Schoorl en Groet hebben we besloten de deuren tijdelijk te sluiten.

 

Wat waren we blij toen onze premier aankondigde dat buitensporten goed was voor de mens! Dat wisten wij natuurlijk al lang, maar dit was wel de mededeling die we nodig hadden om de deur weer wagenwijd open te zetten. Het werd een gekke, maar mooie zomer en najaar.

 

Enkele dagen geleden kwam daar het bericht over de huidige lockdown. Waar we nog hoopten op positieve berichten vanuit de Bovag, kwam daar vandaag (16 december) toch het nieuws dat wij de deuren weer moeten sluiten. Uiteraard hebben we alle begrip voor deze maatregelen, het aantal besmettingen moet omlaag, maar toch is het even zuur.

 

Wat een bizarre afsluiting van ons eerste jaar! Geen drukte rondom de feestdagen, maar even verplichte rust. Tijd om de plannen opnieuw te bekijken, misschien wat aan te passen en hopelijk mogen wij ze in de loop van 2021 dan toch uitrollen!

 

We willen jullie onwijs bedanken voor een toch mooi en bijzonder 2020.

Denk om jezelf, denk om elkaar en hopelijk zien we jullie allemaal in goede gezondheid terug in het nieuwe jaar!

 

Ambro & Saskia

916F6714-06E6-481E-A3D3-7861F08DE63A 916F6714-06E6-481E-A3D3-7861F08DE63A