Wat een weekend!

Wat een weekend!

 

Terwijl Nederland te kampen heeft me de naweeën van storm Ciara komen wij even in een wat rustiger vaarwater. De weken vlak voor de opening waren hectisch, maar de vrijdagavond voor de opening viel ineens alles op zijn plek. Wat is er veel gebeurd de afgelopen weken! En wat een leuke reacties op alle veranderingen. Daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

 

Maar zeker ook op het openingsweekend. Een mooi test-event met prachtige Cube en Specialized fietsen. Voor iedereen wat wils.Wat een geweldige opkomst voor het testen, maar ook klanten, vrienden, familie en andere geïnteresseerden die langs kwamen om onze nieuwe winkel te bewonderen. Wat hebben we veel mensen mogen begroeten en veel handen geschud.

 

De zondag was voor ons extra speciaal, omdat we die dag als team (bijna) compleet waren. Ook even een officieel momentje, want dat hoort er toch ook bij. Ons idee dat nu echt werkelijkheid is. Het is zondag al gezegd en hier ook al eerder geschreven, maar hoe bijzonder is het om dit met het hele team te doen. Er zijn dromen uitgesproken, kritische opmerkingen geweest, maar samen hebben we dit tot stand gebracht. En door dit proces staan wij ook met z’n allen achter dit concept. Wat een leuk traject.

 

Heel veel dank gaat ook uit naar onze dochters. Zij hebben ouders met ideeën en dat is niet altijd leuk. Er is veel tijd gaan zitten in het uitwerken van plannen, het klussen, het inrichten en ga maar door. Geen moment hebben onze meiden geklaagd en mochten we weg wanneer dat nodig was. En dat zijn toch best veel vrije gezinsmomenten geweest. Ook zij hebben bijgedragen aan het eindresultaat. Door ideeën te spuien, maar ook met schoonmaken en het inrichten van de winkel. Wat zijn we trots op ze!

 

En nu achterover leunen? Oke, we gaan er even een weekje tussenuit met onze dochters, maar lang stilzitten is niets voor ons. De raderen draaien alweer volop. We zijn leuke evenementen, social rides en trainingen aan het plannen. Onze mooie site heb je al gevonden (anders las je dit blog niet), hou deze in de gaten voor alle events.

 

Ambro & Saskia

2020-02-11 Blog 2020-02-11 Blog