I love it when a plan comes together!

Een gevleugelde uitspraak van Hannibal Smith uit de televisieserie The A-Team. Sinds enkele dagen snap ik volledig wat hij bedoelt en voelt. Ons plan komt ook tot leven.

Eind 2019 hebben wij de sleutel van het hele pand gekregen en zijn de mannen druk aan het klussen. Ondertussen zijn we “gewoon” geopend. Tussen de werkzaamheden door proberen we een gezellige sfeer neer te zetten, waar iedereen zich welkom voelt. Tafels met banken, koffie/thee en appeltaart staan klaar! 

Jazeker, we hebben een fantastische appeltaart gevonden. Na ons vorige blog meldde Martin Jimmink van bakkerij ’t Oude Ambacht uit Schagen zich met de vraag of hij een appeltaart mocht brengen. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen. Martin heeft er een mooi verhaal bij. De appeltaart is gemaakt van natuurlijke producten en wordt gemaakt met en door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. En het belangrijkste: de taart is heerlijk!

Volgende week wordt de koffiemachine geleverd. Dan kunnen we naast gewone koffie ook een cappuccino, een espresso of andere varianten serveren. 

JuRstijl (https://www.jurstijl.nl) heeft ons nieuwe logo ontworpen en is druk bezig de huisstijl verder uit te werken. Gevelbord, vlaggen en de website. Onze zeer veelzijdige Michel heeft de stijl uitgewerkt in het briefpapier, visitekaartjes, inschrijfformulieren, e.d. Het ziet er allemaal prachtig uit!  

De wanden veranderen van vaal beige naar warm grijs. De nieuwe vloer wordt uitgezocht en de winkelinrichting is inmiddels ook aangeschaft. Het plaatje wat eerst alleen in ons hoofd zat komt nu komt nu echt tot leven. Een klassiek pand met glas-in-lood-ramen, originele granieten vloer met straks een nieuw interieur. Een prachtige etalage voor mooie producten. 

Nieuwe naam
En last but not least: we hebben een nieuwe naam! MTB Verhuur Schoorl dekt straks de lading niet meer helemaal. We gaan nog zoveel andere leuke dingen doen! Huren, testen, kopen, trainingen, een praatje onder het genot van een kopje koffie (en appeltaart). Voor dat alles en meer “off”  en “on” road ben je bij Off Road Centre Schoorl aan het juiste adres.

Testweekend
In het weekend van 1 & 2 februari hopen we helemaal klaar te zijn met klussen en gaan we “los”. Beginnend met een super gaaf testweekend. Diverse modellen van Specialized en Cube staan klaar voor een testronde op het MTB-parcours. Ook zijn we met bijna ons hele A-team aanwezig om iedereen goed te kunnen adviseren en rond te leiden door ons mooie pand.

Interesse in een testrit? Meld je aan via info@offroad-centre.nl (mailto:info@offroad-centre.nl).

Ambro & Saskia

ORC-LG-JuRstijl ORC-LG-JuRstijl