Knopen doorhakken...

Januari nadert met rasse schreden. Onze agenda’s staan vol met afspraken, afspraken voor de nieuwe winkel. Nu is het echt tijd om definitief knopen door te hakken, maar dat is toch makkelijker gezegd dan gedaan.

De nieuwe huurfietsen? Welk merk en welk type gaan we inzetten? Wij zijn erg tevreden over de huidige fietsen, maar liever willen we nog een stapje hoger. Een fiets die zowel voor u als gast als voor ons goed voelt. Er zit dus maar één ding op: samen op de fiets het bos in om juist wel door de bomen het bos te zien. Naast de “standaard” huurfiets gaan we ook voor de liefhebbers fietsen uit een nog hoger segment inzetten. Altijd al een keer op een fully willen rijden? Of misschien eentje met ondersteuning? Ook dat willen wij u graag bieden. Maar ook hier weer dezelfde vraag: welke modellen voldoen aan onze eisen?

Na het fietsen is er niets leukers dan even napraten onder het genot van een lekkere kop koffie of thee (liefst met een punt appeltaart). Diverse leveranciers komen er langs en doen hun verhaal. Met welke leverancier hebben wij een click, welke koffie vinden wij het lekkerste en welk apparaat voldoet aan onze wensen? Een hele, ook weer leuke, zoektocht. Gelukkig krijgen wij ook bij deze testfase veel feedback van onze medewerkers in Zijdewind. 

Wat leuk hoe het hele team meedenkt en meeleeft. Hele enthousiaste reacties, soms een kritische noot. Dat houd ons scherp en alert. Wat een topteam hebben wij! Met het hele team gaan we dit avontuur aan. Deze vakmensen gaat u volgend jaar ook zeker in Schoorl ontmoeten, in de winkel of tijdens een evenement.

Doorhakken
Wij gaan nog een paar weken wikken en wegen. De eerste knopen zijn doorgehakt. JuRstijl (https://www.jurstijl.nl) heeft een mooi logo en huisstijl voor ons ontworpen. Een nieuwe website is in de maak.

Maar die appeltaart? Daar moeten we nog maar wat extra adresjes voor af om goed te kunnen proeven. U wilt toch zeker straks ook de lekkerste bij uw koffie?

Ambro & Saskia

ORC-LG-JuRstijl ORC-LG-JuRstijl