Een nieuwe MTB Verhuur

Misschien is het u al bekend, misschien nog niet. Maar in 2019 is de MTB Verhuur Schoorl van eigenaar veranderd. Ambro en Saskia van Straten hebben de verhuur van Jascha de Goede overgenomen. Ambro kent u wellicht al van eerdere testdagen en andere evenementen in Schoorl. Hij is de eigenaar van Kolkman Zijdewind, een fietsenzaak gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes. Saskia werkte tot nu toe meer achter de schermen, maar die heeft u misschien al als gastvrouw ontmoet in Schoorl. Nieuwe eigenaren, een nieuwe MTB Verhuur, hoe is dat zo gekomen?

Tijdens onze wintersportvakantie in maart belde Jascha met de vraag of wij de MTB Verhuur van hem willen overnemen. Daar hoeven we niet over na te denken. Een super locatie met volop kansen en mogelijkheden. Natuurlijk willen we dat! 
Per wanneer? 1 januari 2020? Nee, Jascha wil stoppen per 1 april 2019. Eh, dat gaat helemaal niet. Dat is al over drie weken en het drukke seizoen in Zijdewind staat voor de deur. Wij hebben helemaal geen tijd dit nu op te pakken, maar we gaan het toch doen!

Zo begint ons MTB Verhuur avontuur. Geen tijd om na te denken, we springen gewoon in de rijdende trein. Jascha heeft een leuke trouwe klantenkring opgebouwd en staat bekend om zijn gastvrijheid. De klanten weten ons te vinden en we gaan zo door waar hij gestopt is. Eigenlijk een hele mooie manier om zo te beginnen. We luisteren goed naar de feedback van alle klanten en maken ondertussen plannen voor het komende jaar.

Vanaf het begin is het duidelijk dat wij per 1 januari 2020 het hele pand tot onze beschikking krijgen. Brainstormen, plannen uitwerken, moodboards maken, overleggen met leveranciers en onze nieuwe verhuurder. Een hele leuke fase, waarin een nieuw concept langzaam geboren wordt. Ondertussen komen de eerste kleine veranderingen. De website krijgt een kleine facelift en we investeren in nieuwe fietsen. Veranderingen die de klanten direct opvalt en waarderen.

En dan is het ineens half oktober. Het nieuwe jaar komt in zicht en onze plannen worden steeds concreter. Ons nieuwe concept? Dat blijft nog een verrassing, maar een klein tipje van de sluier lichten we graag op.

Een deel van onze plannen is dat we de MTB Verhuur naar een nog hoger niveau gaan tillen. Nog betere fietsen, de kleedkamers en de koffiehoek komen terug. En verder? Tja, blijf onze site en social media in de gaten houden. Het wordt nog leuker!

Ambro en Saskia

ORC-Saskia-en-Ambro ORC-Saskia-en-Ambro